Geef je juist nu op voor je theoriecursus.

25 maart 2020.

Volgens de laatste berichten zijn in Boekel het aantal besmettingen gestegen tot 396,7 per 10.000 inwoners. Blijkbaar vindt het coronavirus Boekel het gezelligste dorp van Nederland. Veruit het grootst aantal besmettingen en niet 1 wc rol in de winkels te vinden. Snap jij het nog?

Thuis blijven>> De website van Ingrid Lucassen Rijopleidingen bezoeken en contact leggen.

Ben je 15 en wil je het Am rijbewijs halen? Volg nu de theorie, zodat je direct ná de corona crisis op de bromfiets met jouw rijcoach naar Mierlo kunt om examen te doen.

Ben je 16 en wil je zo snel mogelijk het B rijbewijs halen? De vakantie komt eraan, zodat jij in nog geen 4 weken je B rijbewijs kunt halen. 

Ben je 17 en wil je zo snel mogelijk je A1 rijbewijs halen? Begin nu aan de theorie. 3 examens: 1. Je theoriecertificaat. 2.Je AVB examen op je 18 jarige leeftijd (Je moet in bezit zijn van je theoriecertificaat.) en dan nog je 3. het AVD examen.

In 8 lessen van 2 uur, binnen 2 maanden, ben jij goed voorbereid je theorie examen te doen op de dag, plaats en uur dat jou uitkomt. Bij voldoende aanmeldingen worden dezelfde lessen in de zelfde week gegeven. Mis je een uitzending schuif je aan in de klas van de andere groep.

Binnenkort gaat de virtuele klas open. In eigen beheer wordt het e book categorie B, het e book categorie A en het e book categorie Am uitgegeven. Naast dit e book ontvang je het theorieboek A, Am of B. de rijbewijs app, de verkeersborden app, hele handige schema's en veel mogelijkheden je kennis te testen.Ga je wazig kijken, is jouw juf er die je erbij sleept. 

Naast het e book die je offline kunt bestuderen, dient ook de online versie te worden samengesteld. 

Wat gaat zo'n cursus in de virtuele klas kosten? 

€ 110,-, echter voor elke cursist die jij aanbrengt kost het je € 10,- minder. € 34,50 kost het reserveren van een examen bij het CBR. Het examen reserveren doe je zelf door in te loggen bij mijn cbr.nl met je DIGID.

Let op: Op dit moment is het niet mogelijk bij het CBR examens te reserveren i.v.m. het besmettingsgevaar. Zodra dit weer kan, ben ik de eerste die je ervan in kennis stelt.

Graag tot ziens in de virtuele klas van Ingrid Lucassen Rijopleidingen.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Lucassen

06-48712472

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht