Gratis proefles Autorijles

In Boekel en omgeving

De gratis proefles voor de auto begint bij jou thuis. We gaan 60 minuten rijden. Tijdens deze rit mag je zoveel doen als je aankunt. Als we vertrekken, hoef je alleen maar te sturen. Ik stem de snelheid af op jouw stuurtalent.

  • Ervaren hoe het is om te remmen
  • De eerste keer schakelen
  • Kennis maken met verschillende stuurtechnieken
  • Kennis maken met een bijzondere verrichting

Je eerste auto proefles in Boekel

De proefles voor de auto begint bij jou thuis. We gaan 60 minuten rijden. Tijdens deze rit mag je zoveel doen als je aankunt. Als we vertrekken, hoef je alleen maar te sturen. Ik stem de snelheid af op jouw stuurtalent. Eenmaal aangekomen op het oefenterrein mag je ervaren hoe het is om zelf te remmen, te schakelen, kennis te maken met 2 verschillende stuurtechnieken en een bijzondere verrichting uitvoeren. Wij krijgen het samen voor elkaar dat jij die auto strak achteruit in een parkeervak zet.

Vaak kan de kandidaat op aanwijzing de lesauto zelf bedienend naar huis sturen.

Na de proefles

Na de proefles bespreken we bij jou thuis of je wilt gaan lessen bij Ingrid lucassen Rijopleidingen. We nemen de tijd voor een test waarin jouw leerstijl in beeld komt. We maken een keuze voor een lessenpakket of losse lessen. We regelen de inschrijving en we plannen de eerste rijles.

Vraag je gratis proefles meteen aan!


* Deze velden zijn verplicht.