Over de rijschool van Ingrid

Het is allemaal begonnen met mijn passie voor motorrijden: Met je passie je boterham verdienen.

In februari 2016 werd de knoop doorgehakt om het roer om te gooien: Ingrid gaat naar de Verkeersacademie te Best. Wat daarna gebeurt, zien we wel. Voorwaarde om motorrijles te mogen geven is dat je eerst je bevoegdheid voor de categorie B haalt. Na het behalen van de bevoegdheid WRM B en het RIS certificaat, heb ik een tijd bij ANWB rijopleiding in Helmond, waar ik ook mijn stage heb genoten, autorijlessen mogen geven. Bij de Veldhovense Rij instructeursopleiding heb ik de bevoegdheid motorrijles geven gehaald. Mijn stage heb ik bij Warrenburg rijopleiding genoten. Ook bij deze rijschool heb ik autorijlessen gegeven. Zowel bij ANWB rijopleiding als bij Warrenburg rijopleiding heb ik inmiddels veel leerlingen aan een rijbewijs mogen helpen.

Bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) heb ik de opleiding KNMV Gediplomeerd Motorrij Instructrice. (KGI) gevolgd. Dit hoef ik helemaal niet, maar ik wil het allerbeste voor mijn leerlingen. Wat RIS gecertificeerd betekent voor de categorie B is KGI voor de categorie A

De fundering voor een gezonde rijschool ligt er. Of de markt verzadigd is of niet, met passie en toeweiding streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit waarmee je jezelf onafhankelijk maakt van hoe de markt zich ontwikkelt. Mijn overtuiging is als je in een prettige leeromgeving, afgestemd op de leerstijl van de leerling, gestructureerd les geeft, de voldoening van 2 kanten komt. Immers, wie goed doet, goed ontmoet. Verdieping in de rijschoolbranche is onuitputtelijk. Mijn werk is mijn verslaving waar iedereen beter van wordt.

De rijschool is op 21-09-2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Gratis proefles

  • Gratis en vrijblijvend
  • Persoonlijke aandacht
  • We bespreken samen de mogelijkheden
  • Rijles in Boekel en omgeving

Proefles auto aanvragen!

Proefles motor aanvragen!

Meer informatie: