Theorie

Voor velen is het leren van de theorie een ware veldslag. Vanaf nu niet meer. In de virtuele klas krijg je de optimale begeleiding.

Het pakket:

1. Het theorieboek

2. Het E book

3. De lessen in de virtuele klas. 

Thuis open je eerst het E book. Het E book bestaat hoofdzakelijk uit vragen. Alle vragen slaan op een te lezen alinea in het theorieboek. Voordeel: Met de vraag in je achterhoofd lees je de alinea veel bewuster. Kun je de vraag beantwoorden, heb je de boodschap in die alinea door en ga je naar de volgende vraag. In het E book word je soms gevraagd om op een link te drukken. Druk je op die link, krijg je een illustratie, of video te zien. 

Kun je de vraag niet beantwoorden, noteer je het nummer van die vraag en krijg je de gelegenheid je vraag te stellen in de virtuele klas. In de virtuele klas wordt de leerstof verwerkt die je met het E book en theorieboek tot je hebt genomen.

De virtuele klas lijkt heel veel op een gewone klas. Je hoort elkaar, je ziet elkaar, je ziet de docente voor de klas acteren. 

In de virtuele klas worden pers sessie 2 lessen van 1 uur gegeven. De gehele cursus bestaat uit acht lessen. In de eerste 4 lessen hebben we de gehele stof behandeld. In de 5e les examentraining over de eerste 4 lessen. In de 6e les examentraining over de 2e 4 lessen. In de 7e en 8e les is het examentraining.

Er zijn 3 cursussen: 

1. Theorie categorie B.

e book B

2. Theorie categorie A

e book A

3. Theorie categorie Am

Graag tot ziens in de virtuele klas.

    

 

Gratis proefles

  • Gratis en vrijblijvend
  • Persoonlijke aandacht
  • We bespreken samen de mogelijkheden
  • Rijles in Boekel en omgeving

Gratis proefles aanvragen!

Meer informatie: